Vi tilbyder

Ombetrækning & Polstring

Vores møbelpolstrere anbefaler i langt største tilfælde at ompolstre møblet inden ombetrækningen finder sted, da vi ønsker at give vores kunder et holdbart og perfekt resultat. Derfor går ombetrækning samt polstring næsten altid hånd i hånd. Ved polstring af dit møbel sikrer du ikke kun, at det bliver forlænget i dets levetid, men også at møblet fremstår pænere og af bedre kvalitet end før. Da vi vægter kvaliteten højst, arbejder vi udelukkende med kvalitetsmaterialer ved polstringen samt et håndværk, der er af stor professionalisme og erfaring. Når kvaliteten og holdbarheden er sikret, sætter vi vores sidste afslutning ved en professionel ombetrækning af møblet.

Hos Søernes Møbelpolstrer sætter vi en dyd i at bevare møblets stand og historie uden at gå på kompromis med det endelige resultat. For vores møbelpolstrere er det derfor vigtigt at sikre et perfekt stykke arbejde, der tilfredsstiller dine ønsker og dine personlige valg af stof og læder.

Vi udfører ombetrækning af alle typer møbler – uanset størrelse og design. Og er du endnu usikker på design, farve og stof- eller læder valget, så guider vi dig igennem hele processen.

Vi udfører polstring og ombetrækning på alt lige fra:

  • Sofaer og lænestole
  • Daybeds
  • Spisebordsstole og bænke
  • Design møbler
  • Hynder til både og campingvogn
  • Veteranbiler
  • Motorcykelsæder
  • Forsikringsskader
  • Specialopgaver

 

Opgave portefølje

Kontakt os

Telefon: 28 33 62 89
Email: soernes@live.dk

Reparationer

Med stor passion for bevarelse af møblets historie samt originalitet, udfører vi stort set alle reparationsopgaver for at sikre et nyt liv til gamle møbler. Vores erfarne møbelpolstrere udfører reparationer såsom limning, lakering, oliebehandling, udskiftning af enkelte møbeldele samt reparationer af andre specialopgaver. Med vores mange års erfaring indenfor møbelrenovering samt reparation garanterer vi et arbejde, som får dit møbel til at fremstå så god som ny.

Specialopgaver

Vores faglærte møbelpolstrere bestræber sig altid på nyudvikling samt udførelse af specielle opgaver.

Dette kræver som regel kreativitet og en stor passion for arbejdet, hvorfor at vi altid takker ja til store eller mindre specialopgaver. Vores erfaring bygger blandt andet på udførelse af møbelpolstring samt ombetrækning af gamle veteranbiler, motorcykler, hestevogne mm.

Læderbehandling

Har dit møbel mistet sin farve og er det blevet trist og kedeligt at se på?

Med stor erfaring inden for området, indfarver vi næsten alle typer af læder, med undtagelse af nubuck-, ruskind-, og by-cast læder, som ikke er mulige at indfarve. Vi arbejder altid med professionelle læderprodukter, som får møblet til at fremstå som ny. Som hovedregel anbefaler vi, at man holder sig til læderets originale farve, dog er det i visse tilfælde muligt at foretage farveskift.